24 Aralık 2009 Perşembe

Tatü olmak

Deniz geldi, çok mutluyum.Beni tanıyıp denizi tanımayan çok az kişi vardır herhalde. Ama yine de söylemeden geçemicem, Lise yıllarında 4 sene aynı sıraya g.t koyduğum kişi kendisi. Alamanyalara gittiydi okumaya. Gerçi bi haftalığına geldi ama olsun.
Denizle samimiyet kurmamız lise hazırlığa dayanır. Aynı servisteydik, sonra yanyana otururduk filan. Ama enteresan bi olay bizi birbirimize daha çok bağladı. Kantindeydik, Tamer abiden tost most bişeyler alıyoduk. Asuman abla (tamer abinin karısı) Tamer abi ile kavga etmişti. "AL TOSTLAR HAZIR"diye fırlatıyordu tostlarımızı. Kantindeki 3. çalışan ayşe kadın ise onaylamaz bir ifadeyle tamer abiye bakıyordu. Her neyse, biz bu aile dramını gözlemlerken bir adam geldi. Tamer abinin bize kakalayacağı dondurulmuş tavukları getirmişti. Biz de denizle o sırada yanyana durup hala tost bekliyorduk. Adam birden bize döndü ve "Siz Tatü müsünüz?" diye sordu.
Tatü olmak. Utanmıştık o anda. Öyle işin geyiğine vurabilecek, gevrek bir yaş aralığında değildik. Üstelik lezbiyen olmadığımıza da emindik. Ama bu olayın sonunda birbirimizi Tatü diye çağırmaya başladık.Dikkatinizi çekerim Tatu değil Tat'ü'. Artık tatü olmuştuk.
Denizle dilimize dolanan bazı cool konuşma biçimleri vardı. Mesela çok fena bozulmak anlamında "tangle oldum" derdik. O zamanlar tengıl diye bi oyuncak vardı böyle kıvrımlı filan. Ordan çıktı galiba.
Senelerim geçti Tatümle yahu. Ne de güzel geçti. Çok özledim lan, neyse yarın görcem kendisini.

2 yorum:

  1. Tatü olmanın gururunu yaşıyorum şu anda, hatta yarın deli gibi öpücem.
    artık büyümüş olmanın verdiği utanmazlık var sanırım;)
    tatünd seni çok özledi, anlatcakları birikti,
    geri saymaya başladı şimdiden..

    YanıtlaSil